На Борщагівці не ходитимуть трамваї

Повідомляється, що трамвай маршруту №3 курсуватиме у звичному режимі

На вихідних, 7-8 грудня, рух трамваїв №1 буде тимчасово призупинено.  В КП "Київпастранс" повідомляли, що рух трамваїв призупинено через  реконструкцію ділянки трамвайної лінії від станції "Гната Юри" до вул.Зодчих.

Повідомляється, що трамвай маршруту №3 курсуватиме у звичному режимі. Кількість автобусів на маршруті №2Т буде збільшено, запланований інтервал руху складе 7 хвилин (за умови відсутності пробок і ДТП).

Нагадаємо, що столичні тролейбуси № 92Н, 93Н, 94Н змінять маршрути. Зміни відбулися через те, що на даний момент в місті тривають роботи з реконструкції шляхопроводу.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві сьогодні обмежать рух на Північному мосту. Сьогодні у Києві ввели тимчасове обмеження руху автомобільного транспорту на Північному мосту. Про це повідомляє КК "Київавтодор".

Зазначається, що рух автотранспорту буде частково обмежений з 9-ї ранку до 17:00. Буде доступний проїзд лише у напрямку Троєщини.  Обмеження водять у зв'язку з продовженням поточного ремонту покриття Північного мосту. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися