ACTIVE PARK FITNESS SHOW: киян запрошують на безкоштовні тренування

Кожне тренування триватиме годину

Цими вихідними у столиці відбудеться ACTIVE PARK FITNESS SHOW. У городян є можливість позайматися спортом разом із тренерами. Про це повідомляє "Вечірній Київ", посилаючись на інформацію Міністерства молоді та спорту України.

За словами джерела, 20 та 21 листопада на ВДНГ, у Маріїнському парку та в Ботсаді імені Гришка відбуватимуться тренування з йоги, бігові тренування, Hip-Hop, фітнес, Jazz Funk, Скандинавська ходьба, Сальса Бачата, а також багато іншого.

Тренування триватимуть годину. Також вони будуть доповнені живою музикою, майстер-класами та драйвовою атмосферою.

Сьогодні заходи відбуваються з 8:00 до 16:00. У неділю тренування проводитимуть також з 8:00 до 16:00 у різних локаціях.

Розклад тренувань 20 та 21 листопада:

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на вихідних у столиці відбудуться сезонні ярмарки сільськогосподарські ярмарки, де мешканці зможуть придбати харчові продукти з багатьох регіонів України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві провели конкурс на найзразковіший туалет. Звання найкращого надавали за чистоту, запах, доступність, турботу про відвідувачів, креативний дизайн. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися