Кличко пішов у відпустку за сімейними обставинами: подробиці

Міський голова столиці Віталій Кличко пішов у відпустку за сімейними обставинами

Міський голова української столиці Віталій Кличко пішов у відпустку на кілька днів через виникнення сімейних обставин. Про це стало відомо з відповідного розпорядження про відпустку, опубліковане на сайті Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що Віталій Кличко йде у відпустку на п'ять календарних днів із 22 по 26 листопада за сімейними обставинами. Конкретна причина пішла мера Києва у відпустку наразі невідома.

Нагадаємо, що тало відомо, хто може замінити чинного міського голову столиці Віталія Кличка на посади голови Київської міської державної адміністрації. Про це повідомляє видання "РБК-Україна" із посиланням на власні джерела у владі.

Відомо, що згідно з новим законом про столицю, Київська міська рада отримала власний виконком, яким керуватиме Віталій Кличко. Голову КМДА обиратиме президента. У законопроекті чітко прописано, що мер не може обіймати цю посаду.

Також інсайдери у команді президента Зеленського повідомили, що головним претендентом на посаду голови КМДА є міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вольдемар

23 листопада 2021, 05:18

Тоже лечит задний проход?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися