Подорожчання проїзду в Києві: чи зростатимуть тарифи у маршрутках

Столичні приватні перевізники прокоментували можливе подорожчання проїзду маршрутками

Після новини про подорожчання вартості разового проїзду у міському транспорті української столиці з'явилися чутки про можливе збільшення тарифів на маршрутки Києва. Голова асоціації перевізників Києва та Київської області Ігор Моїсеєнко прокоментував можливе подорожчання проїзду до маршрутки, передає видання "UBR".

За його словами, приватні перевізники поки що не порушують питання про підвищення тарифів до 8-10 гривень із нинішньої ціни. Навіть у разі зростання вартості проїзду у комунальному транспорті та метро підвищення тарифів поки що не обговорюється. Також Моісеєнко заявив, що нинішній тариф буде збережено і після Нового року.

Нагадаємо, що раніше у столиці на тлі подорожчання проїзду у громадському транспорті та метро можуть різко зрости ціни на таксі. Про це повідомив голова профспілки таксистів України Василь Попик в етері телеканалу "Україна 24".

За його словами, таксисти абсолютно не мають впливу на тарифи, за якими возять пасажирів. Він зазначив, що на тлі подорожчання проїзду у громадському транспорті тарифи на таксі також, найімовірніше, можуть підвищити.

Також Попик заявив, що ціни на таксі потребують підвищення, оскільки на сьогодні таксисту у Києві, щоб заробити нормальні гроші, потрібно їздити містом понад 16 годин.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися