У Києві тисячі людей сидітимуть без світла: список адрес

У столиці 24 листопада очікуються масові відключення світла у різних районах міста

У різних районах української столиці 24 листопада очікуються масові відключення електроенергії – без світла сидітимуть тисячі людей. Причиною відключення стануть проведення ремонтних робіт та капітального ремонту. Про це стало відомо на сайті компанії ДПЕК "Київські електромережі".

Відомо, що через планові роботи з технічного переоснащення мереж, капітального ремонту, роботи споживачів. Під відключення потраплять різні райони столиці, що стосується офісів, житлових будинків та інших установ. Повний список адрес відключень можна переглянути за посиланням .

Нагадаємо, що в столиці через енергетичну кризу можуть статися віялові відключення електроенергії через зупинку постачання вугілля на Трипільську ТЕС, яка живить місто. Про це стало відомо з даних міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Відомо, що в період з 1 листопада Трипільська ТЕС, яка забезпечує столицю світлом, отримала лише 0,3 тисячі тонн вугілля, хоча за три дні обробила 8,8 тисячі тонн. За останній місяць станція скоротила запас на 30%.

Останнім часом ТЕС працюватиме на мінімально допустимому рівні, уникаючи повної зупинки. Запаси на складах станції становлять 28,33 тисячі тонн за мінімально гарантованого рівня 48,9 тисячі тонн.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися