У Києві змінили рух громадського транспорту

Городян попереджають про тимчасові зміни в роботі транспорту

У столиці змінено рух деяких автобусів. Про це повідомляється в пресслужбі Київпастрансу.

За інформацією джерела, сьогодні вранці, 23 листопада, в роботі одразу кількох автобусів №46, №87, №108, №95 відбулися тимчасові зміни.

Повідомляється, що причиною цього стало проведення дорожніх робіт (№46), а також проведення ярмарку в одному з районів Києва.

Автобус №46

Рух автобусів №46 (вул. Івана Микитенка – ст. м. Лівобережна) організовано по вул. Курнатовського-Вільде без прибуття на вул. Нікітенко.

Автобус №87

Рух автобусів №87   (вул. Митрополита Андрія Шептицького – ст. м. Осокорки) організовано по вул. Тичини.

Автобус №95

Рух автобусів №95   (ж/м Микільська Слобідка - станція Лівий Берег) організовано за п-т. Павла Тичини, вул. Амвросія Бучми, без в'їзду по вул. Березняківська.

Автобус №108

Рух автобусів №108 (вул. Митрополита Андрія Шептицького - ст. м. Харківська) організовано Дніпровською Набережною.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що Укрзалізниця відкриває продаж квитків на зиму. Залізничники також повідомляють про кількість поїздів, які перевозитимуть пасажирів: всього на коліях буде 19 пар звичайних поїздів та 49 пар прискорених. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що столичні приватні перевізники прокоментували можливе подорожчання проїзду маршрутками. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.
Джерело: https://t.me/kyivpasstrans


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися