Під Києвом ціле місто залишилося без світла та води: що сталося

У Вишгороді Київської області через аварію масово відключили світло і воду

У місті Вишгород Київської області, яке розташоване на виїзді з української столиці відключили світло та воду – причиною стала комунальна аварія. Про це стало відомо з інформації видання "ТСН".

Відомо, що місцеві ресурси повідомляють про аварію на електричній підстанції, місто залишилося без водопостачання, а частина кварталів повністю знеструмлена. Батьків просять сьогодні не вести дітей до шкіл. Жителі міста іронізують у соціальних мережах про комунальний колапс, оскільки минулого тижня вони залишилися без газу, постачання якого лише відновили.

У компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі заявили, що відновили електропостачання водоканалу у Вишгороді, відомо, що 24 листопада о 01:30 пошкодилася кабельна лінія, яка живить Вишгородський водоканал та ще частину жителів міста. Фахівці компанії вночі ліквідували пошкодження та о 9.45 відновили електропостачання, проте о 10.15 відбулося повторне відключення лінії. Фахівці провели додаткові оперативні ремонтні роботи та випробування лінії та об 11:29 загоїли водоканал та соціально важливі заклади – школи та дитячі садки.

Поки що залишаються знеструмленими близько 4 тисяч мешканців – частково в районах вулиць Київська, Піщана, Святославська, Глібова, В. Мономаха, Максимовича, Шкільна, Лугова, пров. Дніпровський, Гріненко, О.Довженка. Фахівці разом зі спецлабораторією випробовують кабельні лінії, що ведуть до трансформаторних підстанцій їхніх будинків, щоб уникнути повторних вимкнень. Роботи планують завершити протягом робочого дня та до 17:00 повернути світло у всі будинки клієнтів.

Нагадаємо, що в Київській області 24 листопада варто очікувати на масові відключення електроенергії через проведення планових ремонтних робіт на мережах. Про це стало відомо на офіційному сайті компанії-постачальника ДТЕК "Київські електромережі".

Через проведення ремонтних робіт без світла сьогодні залишаться сотні людей у Білій Церкві, Ірпені, Броварах, Тетіїві, Тарасівці та багатьох інших населених пунктах Київської області. Повний список адрес відключення світла на 24 листопада можна переглянути за посиланням .

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися