"Жиди у владі": у Києві на мітингу антивакцинаторів звучали антисемітські гасла (Відео)

У столиці на марші антивакцинаторів 24 листопада лунали антисемітські гасла

На марші противників вакцинації від коронавірусу, який відбувся у центрі української столиці 24 листопада звучали антисемітські гасла про "жиди у владі". Про це повідомили на Telegram-каналі Об'єднаної єврейської громади України.

Відомо, що один із спікерів противників вакцинації вигукував антисемітські гасла, чоловік під стінами Верховної Ради у мікрофон звинувачував "жидів у владі, які нищать народ України". В Об'єднаній єврейській спільні заявили, що цей випадок є антисемітським і звертається до поліції Києва із заявою про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, що нещодавно у Голосіївському парку столиці невідомі вандали залишили антисемітський напис про владу, який оперативно зафарбували комунальні служби. Про це повідомили на сайті Об'єднаної єврейської громади України.

Відомо, що заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник доручив оперативно зафарбувати антисемітський напис "Вон ж*довскую власть" після звернення громади.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/UJCUkraine/458


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталья

26 листопада 2021, 06:54

Еще ни разу в их истории украинцы не винили в своих бедах себя.

орест

25 листопада 2021, 16:23

Отакнімота запалила Велику хату. І сім'ю, Сім'юслав'янроз'єдинила І тихо, тихо упустила Усобищ лютую змію. Полилися ріки крові, Пожар загасили. А німцi пожарище Й сирот розділили. Виростали у кайданах Слав'янськії діти І забули у неволі, Що вони на світі! А на давнім пожарищі Іскра братства тліла... (Т.Г Шевченко)

ASY-Lviv

25 листопада 2021, 11:04

ASY-Lviv. Поумневшие люди спешат во власть - легче прожить и нажить капитал. Порядочные умники дистанцируются от власти - меньше грязи и последствий от ошибок быстротечных решений. Миром правят денежные потоки - совесть отсечена обрезанием. 12 израилевых колен винить нет надобности. Ум нации накапливается постепенно и закономерно обязан работать на благо её родимой. "Умнеть быстрее событий!!!" - самый сильный и достойный ответ.... 25.11.2021 г.

Александр

25 листопада 2021, 07:36

Так он прав, причем это не только в Украине а и по всему миру и Европе в целом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися