У столиці висадили тисячі тюльпанів (ФОТО)

Для посадки використовувалися пізні тюльпани

У Дарницькому районі столиці було висаджено понад десять тисяч різних тюльпанів. Про це повідомляється на сторінці районної державної адміністрації у Facebook.

Сьогодні вранці, 25 листопада, працівники КП "УЗН" Дарницького району висадили на Харківській площі висадили понад 10 тисяч цибулин тюльпанів, які вже цієї весни радуватимуть око та прикрашатимуть "в'їзні ворота" до Києва.

picture

Зазначається, що для посадки використовувалися пізні тюльпани таких сортів: Catherina, Menton, Barcelona, Big Smile, а також тюльпани класу Тріумф, сортів: Synaeda Blue, Annie Schilder, Тюльпан бахромчастий Burgundy Lace та Мускарі вірменські.

До речі, цього місяця місцеві жителі за сприяння столичних комунальників висадили кілька саджанців катальп та тисячі тюльпанів на Березняках. Ще 18 великомірних ясен висадили столичні комунальники на проспекті Соборності.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Солом'янському районі Києва висадять багато тюльпанів. Зеленбудівці вже підготували місця, де наступного року розквітнуть квіти. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у центрі Києва навесні наступного року вже вдруге розквітнуть 100 тисяч тюльпанів на честь Героїв Небесної сотні. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися