Новий рік 2022: центр Києва почали прикрашати гірляндами до свята (Фото)

У центральній частині столиці почали розвішувати прикраси до Нового року

Напередодні новорічних свят центральну частину української столиці вже почали прикрашати гірляндами, які вже з'явилися на будівлі Київської міської державної адміністрації. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

Відомо, що комунальні служби вже почали готувати Хрещатик до новорічних свят, розвішуючи гірлянди, прикраси та інші прикраси на фасаді КМДА. Такі гірлянди розвішують щороку, вони традиційно прикрашають дорогу над Хрещатиком, вулицю Богдана Хмельницького, Європейську площу та деякі будинки на Майдані. Включити освітлення заплановано на День Святого Миколая 19 грудня.

Нагадаємо, що столична влада планує в 2022 році провести капітальний ремонт головної вулиці міста - Хрещатика, який коштуватиме майже мільярд гривень. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко в інтерв'ю "Радіо Свобода".

За його словами, на Хрещатику поміняють тротуари, перекладуть усі труби, системи, зроблять гідроізоляцію. Великий проект із капітального ремонту вулиці заплановано на наступний рік. Також мер Києва розповів, що у 2022 році також планується ремонт вулиці Богдана Хмельницького, який робитимуть за прикладом ремонту вулиць Золотоворітська та Івана Франка.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися