Біла Церква, Вишгород, Богуслав: у Київській області масово відключать світло (Адреса)

У Київській області 27 листопада очікуються масові відключення світла

У Київській області 27 листопада очікуються масові відключення електроенергії у низці населених пунктів. Причиною стало проведення планових робіт та капітального ремонту. Про це повідомили на офіційному сайті компанії-постачальника ДПЕК "Київські регіональні електромережі".

Відомо, що без світла сидітимуть Біла Церква, Вишгород, Богуслав, Чорнобиль, Вишневе, Макарів та багато інших населених пунктів. Повний список адрес відключення світла в Київській області на 27 листопада можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, що в столиці через енергетичну кризу можуть статися віялові відключення електроенергії через зупинку постачання вугілля на Трипільську ТЕС, яка живить місто. Про це стало відомо з даних міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Відомо, що в період з 1 листопада Трипільська ТЕС, яка забезпечує столицю світлом, отримала лише 0,3 тисячі тонн вугілля, хоча за три дні обробила 8,8 тисячі тонн. За останній місяць станція скоротила запас на 30%.

Останнім часом ТЕС працюватиме на мінімально допустимому рівні, уникаючи повної зупинки. Запаси на складах станції становлять 28,33 тисячі тонн за мінімально гарантованого рівня 48,9 тисячі тонн.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися