Біля Національного музею історії України відкрилася виставка проти насильства

З 25 листопада на території Національного музею історії України було відкрито виставку, присвячену протидії насильству.

Виставка має глибоку назву "Це не гра", а метою її є навчити суспільство, відкрити йому очі і дати більше інформації на тему насильства. Сюди входить інформація про види насильства, місця та організації, куди можна звернутися, якщо ви зіткнулися з цією проблемою, а також інформація про те, які ознаки вкажуть вам на аб'юзера та допоможуть захистити себе. Головна суть проекту – показати, що людина не самотня і завжди може отримати підтримку.

Олександром Ткаченком, міністром МКІП було відзначено, що проблема насильства над жінками у сучасному світі, на жаль, все ще нікуди не поділася і є величезною для людства.

Концепція виставки має такий вигляд: автори за допомогою альтернативного виду комп'ютерної гри подають інформацію про форми насильства. У цій грі немає можливості зробити крок назад, переграти все, адже спостерігати таку поведінку щодо себе та інших людей не можна, адже наслідки виявляться жахливими.

Організувала виставку українська філія міжнародної організації "Біла Стрічка" у колаборації з Фондом допомоги демократії Посольства США та українським Міністерством.

Виставку можна буде побачити до 29 листопада.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що у Києві випустили ролик, присвячений Дню гідності та свободи.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися