У Києві будується сучасний Центр захисту тварин

Тепер у Дарницькому районі на вулиці Автопарковій з'явиться кілька будівель, в яких буде розташовано муніципальний Центр.

Виходячи з проекту, тут збудують чотириповерхову ветеринарну клініку, оснащену найновішим обладнанням та найсучаснішими лабораторіями. У клініці ветеринари зможуть прийняти одночасно 55 котиків і 108 собак.

Перші три поверхи будуть побудовані до кінця року, а один із них буде виділено під карантинний блок, призначений для тимчасового утримання тварин. Завдяки великій площі приміщення там одночасно зможуть розташуватися 100 собак і котів. На реалізацію проекту із київського бюджету було виділено 27 500 000 гривень.

Також планується центр адопції для вуличних тварин та окремий притулок для котів та собак, у якому знайдеться місце для одночасного комфортного перебування 120 хвостиків. Також на території притулку планується облаштування зручних та просторих вольєрів для 500 та більше вуличних собак.

Перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба стверджує, що потреба Києва в даному муніципальному центрі по-справжньому велика, оскільки саме на столицю дорівнюватимуть інші міста України в плані гуманного ставлення до тварин.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що незабаром фінансування волонтерських розсадників у Києві буде збільшено.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Welleer

28 листопада 2021, 04:47

Было бы очень хорошо, построить центр защиты для бездомных людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися