У Києві продовжують кардинально змінювати проїзд у транспорті: подробиці

У столичному громадському транспорті продовжують змінювати умови проїзду та користування

Столична влада продовжує кардинально змінювати проїзд у громадському транспорті міста – продовжується запровадження нових стандартів. Про це стало відомо із розпорядження, яке затвердив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Відомо, що йдеться про профілактичні заходи у Києві на 2021-2022 роки. Забороняється робота громадського транспорту без опалення. Департамент транспортної інфраструктури КМДА зобов'язується забезпечити недопущення транспорту на маршрути, якщо несправна система опалення. Також транспорт повинен проходити вологе прибирання після кожного закінчення зміни.

Нагадаємо, що з приватними приватними перевізниками вирішили підвищити тарифи на разовий проїзд у приміських маршрутних автобусах – у середньому ціни на проїзд зросли на 20%. Про це повідомив виконавчий директор Асоціації "Автоперевізники Київської області" Олексій Павленко у коментарі виданню "Обозреватель".

За його словами, рішення про подорожчання проїзду було ухвалено ще влітку, у вересні на деяких маршрутах підняли тариф на 3 гривні, проїзд із Крюківщини до Києва зріс із 15 до 18 гривень. Павленко заявив, що це не монопольна змова, а нові тарифи, продиктовані ринком.

Також причиною перегляду тарифів він назвав локдаун, який очікується під кінець року, адже перевізниками необхідно переглянути тариф, щоб змінити гуму на машинах, підготувати їх та закупити паливо.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Леонид

30 листопада 2021, 12:01

Игорь, ты думаешь, что, если деньги попадут в бюджет, то они достанутся тебе? Наивный...

Таня

30 листопада 2021, 06:43

І це треба робити наразі,клли холодно,а де ж ви були влітку...це все спец.щоб люди не повстали

Игорь

29 листопада 2021, 19:05

А он не расказал какое количество денег не поступает в бюджет из за отсутствия понятия обилечивания в маршрутках. И оседает леваком у маршрутчиков.

Юрий

29 листопада 2021, 14:38

А кто проверяет транспорт на отопление? Большинство трамваев с пластиковыми сидениями не отапливаются!!! За редким исключением...

Иван

29 листопада 2021, 12:41

Все всегда делается за счет того, кто хочет ехать, а не за счет того, кто предоставляет услуги. Почему? Потому что страна-дураков! :)

Тина

29 листопада 2021, 09:28

Кто вводил локдаун, тот пусть и компенсирует

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися