Вивіз сміття у Києві: у КМДА змінили спосіб оплати послуги

У комунальному підприємстві "Київкомунсервіс" змінили реквізити оплати за вивіз сміття

Столичні комунальники з 1 грудня змінюють банківські реквізити для оплати населенням послуги з вивезення побутових відходів, яку надає комунальне підприємство "Київкомунсервіс". Про це стало відомо із повідомлення прес-служби підприємства.

Відомо, що з 1 грудня змінюються реквізити для оплати населенням багатоквартирних будинків та приватних домоволодінь. Нові реквізити – код ЄДРПОУ – 33745659, банк – АТ "Ощадбанк", IBAN UA113226690000026004300171780. Комунальники попросили киян бути уважними під час оплати послуги та вносити правильні дані. Також у КП заявили, що при оплаті послуги потрібно вказувати номер рахунку та адресу.

Нагадаємо, що столична влада затвердила нові тарифи на опалення та гарячу воду для населення міста на опалювальний сезон 2021-2022 років. Про це стало відомо із відповідного розпорядження, яке опубліковано на сайті Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що на сьогоднішній день згідно з документом тарифи на опалення в Києві складаються 1654,41 гривень за 1 Гкал з ПДВ. Ідентичний тариф діяв у столиці та минулого опалювального сезону.

Тариф на гарячу воду в цьому опалювальному сезоні складе 97,89 гривень за один кубометр з ПДВ. Після закінчення опалювального сезону гаряча вода коштуватиме 119,83 гривень за кубометр з ПДВ, що дорожче на 22%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ТАТЬЯНА

29 листопада 2021, 10:25

Не надо называть теплую воду горячей! И должна она стоить на 22% дешевле!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися