Новий рік 2022: чи варто чекати снігу та морозів у Києві

Синоптики дали прогноз погоди на новорічну ніч 2021-2022

Метеорологи дали свій прогноз погоди на новорічну ніч та свята – киянам та гостям столиці варто очікувати невеликих морозів до –5 градусів за Цельсієм, а також м'якої зимової погоди. Про це синоптики розповіли в ефірі телеканалу "Україна 24".

За словами синоптика Укргідрометцентру Олександра Хали, у Києві на Новий рік очікується мокрий сніг, проте опадів не буде. Також прогноз озвучила синоптик Вазіра Мартазінова, сказавши, що температура до Нового року буде відносно високою, а з опадів можливий мокрий сніг чи дощ, тож снігу на Новий рік та наступних свят очікувати не варто.

Нагадаємо, що в українській столиці вже на початку грудня очікуються морози і хуртовини, синоптики дали свій прогноз на найближчий час. Про це стало відомо з даних, опублікованих на синоптичному порталі "Ventusky".

Відомо, що до 6 грудня у столиці очікується мінлива погода з дощами, в окремі дні буде аномально тепло, проте відлига триватиме недовго, адже вже 6 числа у Києві похолодає. Вночі 6 грудня місто накриють хуртовини та мороз, вдень температура підніметься до нуля градусів, проте вночі опуститься до двох градусів нижче за нуль. У наступні дні очікується справжня зима, 7 грудня у місті будуть мінусові температури вдень, а вночі очікується до -5 градусів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися