У Києві облаштували сучасний дитячий майданчик: як він виглядає (ВІДЕО)

Головними елементами дитячого майданчика є ігрові комплекси у вигляді тварин

У Дніпровському районі Києва з'явилося нове місце відпочинку та розваг для дітей. Про це повідомляється на сайті КО "Київзеленбуд".

За інформацією джерела, дитячий майданчик облаштовано на Русанівській набережній, 6. Загальна площа дитячої зони складає 1 000 кв.м. Головними її елементами є ігрові комплекси як тварин. Також на майданчику є гойдалки, гірки, каруселі та різні елементи, що розвивають. Майданчик розраховано на різну вікову категорію.

"Покриття з наливної гуми робить ігри дітей безпечнішими, а різноманітність елементів – цікавішими", — пише пресслужба "Київзеленбуду".

Зазначається, що на території майданчика встановлено 20 крамничок та 10 урн для сміття. А для того, щоб дітям було комфортно грати на ній та у вечірній час, заплановано встановлення 6 опор освітлення з LED-світильниками на сонячних батареях.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Троєщині відкрили багатофункціональний спортивний майданчик. Кошти на ремонт стадіону було закладено у програму соціально-економічного розвитку столиці. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також нагадаємо, що у Кличка повідомили, що підтримують громадську ініціативу щодо створення парку "Осокорки". Йдеться про створення комфортного простору для відпочинку довкола озера Тяглі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися