Київський кінотеатр "Братислава" перетворять на арт-центр

Колишній кінотеатр "Братислава" незабаром буде оновлено та оформлено у вигляді арт-центру

Від директорки Департаменту культури КМДА Яни Баринової прозвучало повідомлення про те, що незабаром старий кінотеатр "Братислава", який пропрацював до 2013 року, незабаром буде облаштований під арт-центр.

У будівлі кінотеатру немає ремонту, відсутнє необхідне обладнання та опалення, але незважаючи на це, тут проходять заняття 20 різних художніх колективів: сюди приходить і церковний хор, і колектив цирку, який виступає закордоном.

26 листопада керівниками художніх колективів та представниками місцевої влади та громадськості було проведено публічне обговорення плану, за яким надалі розвиватиметься "Братислава".

Керівники творчих колективів, які проводять заняття у "Братиславі", озвучили потребу у підключенні опалення у колишньому кінотеатрі, щоб убезпечити дітей та дорослих під час занять.

Також необхідна установка пандусів для учнів з особливими потребами та облаштування кількох інклюзивних вбиралень. Крім того, керівниками гуртків було запрошено проведення ремонту у великій залі кінотеатру та оновлення інвентарю.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що в Обухові оновлюють дитячий садок.

Джерело: https://bigkyiv.com.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися