Сотні населених пунктів: у Київській області масово відключили світло (Адреси)

У Київській області 2 грудня заплановано масові відключення електроенергії

На території Київської області 2 грудня заплановано масові відключення електроенергії у сотнях населених пунктів. Про це стало відомо із повідомлення офіційного сайту компанії-постачальника ДПЕК "Київські регіональні електромережі".

Відомо, що причиною відключень стало проведення планових робіт та капітальних ремонтів на мережах. Без світла сидітимуть мешканці Білої Церкви, Боярки, Бучі, Обухова, Ірпеня, Вишневого та інших населених пунктів. Повний список адрес відключення світла на 2 грудня можна переглянути за посиланням .

Нагадаємо, що в столиці через енергетичну кризу можуть статися віялові відключення електроенергії через зупинку постачання вугілля на Трипільську ТЕС, яка живить місто. Про це стало відомо з даних міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Відомо, що в період з 1 листопада Трипільська ТЕС, яка забезпечує столицю світлом, отримала всього 0,3 тисяч тонн вугілля, хоча за три дні обробила 8,8 тисяч тонн. За останній місяць станція скоротила запас на 30%.

Останнім часом ТЕС працюватиме на мінімально допустимому рівні, уникаючи повної зупинки. Запаси на складах станції становлять 28,33 тисячі тонн за мінімально гарантованого рівня 48,9 тисячі тонн.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елена

2 грудня 2021, 10:17

чорний , Ахметов не має відношення до сіону, навіть навпаки; а усі обленерго саме йому подарував Порошенко. Той спочатку, після інавгурації пороха, вчепився в Укртелеком, та почав піднімати тарифи; люди почали масово відмовлятись від стаціонарних телефонів. Тоді порох, з помпою, як він вміє, "повернув до госп.власності" збитковий Укртелеком, та подарував київське обленерго до усіх інших! Ось і маємо тепер.... Чому цього ніхто не пам'ятає?

чорний

2 грудня 2021, 08:16

Сіоніська окупація країни в дії...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися