Справжня буря: у Києві очікується найпотужніший снігопад

У столиці 3 грудня очікується найпотужніший снігопад, синоптики дали прогноз

В українській столиці 3 грудня очікується найпотужніший снігопад – місто засипатиме снігом з обіду та протягом усього дня. Синоптики дали чіткий прогноз на завтра. Про це повідомляє видання "Апостроф" із посиланням на дані погодного радару.

Відомо, що 3 грудня у Києві та Київській області очікується потужний снігопад, снігова буря накриє також сусідні міста у центральній частині України. Цього дня в Україну прийде справжня хмарна сніг, сніг почне йти вже з 13:00, а припиниться лише після 19:00. Температура повітря опуститься нижче нуля лише після 16:00. Морозов нічого очікувати й увечері.

Нагадаємо, що метеорологи дали свій прогноз погоди на новорічну ніч та свята – киянам та гостям столиці варто очікувати невеликих морозів до –5 градусів за Цельсієм, а також м'якої зимової погоди. Про це синоптики розповіли в ефірі телеканалу "Україна 24".

За словами синоптика Укргідрометцентру Олександра Хали, у Києві на Новий рік очікується мокрий сніг, проте опадів не буде. Також прогноз озвучила синоптик Вазіра Мартазінова, сказавши, що температура до Нового року буде відносно високою, а з опадів можливий мокрий сніг чи дощ, тож снігу на Новий рік і на наступні свята очікувати не варто.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Читайте также