Рейтинг міст з найдорожчим рівнем життя: яке місце зайняв Київ

Для рейтингу аналітики порівнювали ціни на понад 200 товарів та послуг у 173 містах світу

Столиця України Київ зайняла 88-е місце у рейтингу міст із найдорожчим рівнем життя.  Про це свідчать результати всесвітнього дослідження вартості життя Economist Group The Economist Intelligence Unit.

Для рейтингу аналітики порівнювали ціни на понад 200 товарів та послуг у 173 містах світу. За їхніми даними, у 2021 році особливо повпливали на вартість життя проблеми з логістикою через пандемію коронавірусу.

Найдорожчим містом визано Тель-Авів, якийу обійшов Париж, Гонконг, Цюріх, Сінгапур та Осаку.

Як писали "Коментарі", поки інші міста світу намагаються привернути до себе увагу туристів та людей, які шукають потрібне місце для переїзду, Київ став одним із представників ТОП-10 найінстаграмніших міст світу на думку Design Bundles. При тому столиця не пасе задніх і кияни можуть пишатися своїм містом: Київ зайняв 4 місце у топі, маючи 21,9 мільйонів позначок серед користувачів Instagram.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

16 грудня 2022, 02:07

Здравствуйте. Вы использовали в материале фотографию с видом Киева без подписи автора, без разрешения, и оплаты. Я, как автор фото, хотел бы получить у вас разъяснение по этому поводу. [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися