Козин, Ірпінь, Переяслав: у Київській області масово відключать світло (АДРЕСА)

У Київській області 5 грудня заплановано масові відключення електроенергії

На території Київської області 5 грудня очікуються масштабні відключення електропостачання у десятках населених пунктів. Про це повідомили на офіційному сайті компанії-постачальника ДПЕК "Київські регіональні електромережі".

Відомо, що причиною відключення електроенергії стало проведення планових робіт та капітальних ремонтів. Без постачання сидітимуть жителі Козина, Ірпеня, Переяслава-Хмельницького, Обухова, Миронівки та інших населених пунктів. Повний список адрес відключення світла в Київській області на 5 грудня можна переглянути за посиланням .

Нагадаємо, що в столиці через енергетичну кризу можуть статися віялові відключення електроенергії через зупинку постачання вугілля на Трипільську ТЕС, яка живить місто. Про це стало відомо з даних міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Відомо, що в період з 1 листопада Трипільська ТЕС, яка забезпечує столицю світлом, отримала всього 0,3 тисяч тонн вугілля, хоча за три дні обробила 8,8 тисяч тонн. За останній місяць станція скоротила запас на 30%.

Останнім часом ТЕС працюватиме на мінімально допустимому рівні, уникаючи повної зупинки. Запаси на складах станції становлять 28,33 тисячі тонн за мінімально гарантованого рівня 48,9 тисячі тонн.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

5 грудня 2021, 09:11

В области уже полным ходом идут "аварийные" работы, а список улиц такой длинный что вопрос, где сколько аварийных бригад набрать? Как будто над Киевщиной пронесся ураган.

Ник

5 грудня 2021, 07:58

Да ЧТО вы такое говорите, да НИКАКИХ отключений не будет! У нас полно угля и газа. Об этом сказал сАМ!!! презедент и повторил за ним наивысший украинский экономический авторитет, который командует сейчас кабМИИном. Они ВСЁ необходимое для зимы закупили, а на оставшиеся деньги построят мосты и дороги. Если замерзнете, идите на мост погреться на солнышке.

Щлександр

5 грудня 2021, 07:38

Що це за сайт якийсь порохоахметокличкоголововідбитий смітник

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися