У Києві скасували рейси міської електрички: подробиці

У столиці на кілька днів скасували рейси київської міської електрички

У столиці тимчасово відмінили низку рейсів київської міської електрички – причиною стало проведення ремонтних робіт на станції "Почайна". Про це повідомили у прес-службі комунального підприємства "Київпастранс".

Відомо, що електричка не ходитиме 8, 9 та 10 грудня з 09:00 до 18:00. На станції електрички "Почайна" проводять ремонт. Будуть скасовані наступні рейси міської електрички: №7414 Борщагівка – Дарниця, №7416 Борщагівка – Дарниця, №7418 Борщагівка – Дарниця, №7419/7420 Дарниця – Дарниця, №7421/7422 Дарниця – Дарниця, №7502 – Почай Дарниця – Київ-Волинський та №7507 – Троєщина – Почайна.

Також змінюється маршрут руху електропоїздів: №7328 Київ-Волинський – Дарниця; №7409 – Дарниця – Київ-Волинський.

Нагадаємо, що міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про подорожчання проїзду у громадському транспорті столиці після закінчення опалювального сезону. Він зазначив, що рішення сьогодні вже розглядається, проте остаточної ціни ще не прийнято.

За його словами, кияни платитимуть по 12 гривень за одну поїздку, якщо купуватимуть її за карткою киянина. Жителі області платитимуть по 14 гривень при купівлі проїзного. Якщо людина вирішила приїхати до столиці одного разу як турист, то вона платитиме по 20 гривень за поїздку.

Кличко наголосив, що це не остаточні цифри, і що всі рішення прийматимуться після презентацій та обговорень. Також він пообіцяв зберегти пільги для окремих категорій населення.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися