Будуть затори: у Києві перекриють рух через візит прем'єра Хорватії

У столиці 8 та 9 грудня можливі перекриття руху через візит прем'єра Хорватії

В українській столиці 8 та 9 грудня через офіційний візит прем'єр-міністра Хорватії Андрія Пленковича очікуються можливі обмеження руху транспорту в центрі та в Дарницькому районі. Про це повідомили у прес-службі Управління державної охорони України.

Відомо, що Андрій Пленкович прийняв пропозицію президента України Володимира Зеленського відвідати Україну під час їхньої телефонної розмови влітку 2020 року. Перекриття руху відбуватиметься у рамках протоколу про охорону глав іноземних держав, що знаходяться на території України.

Нагадаємо, що на столичному Південному мосту, який сполучає лівий і правий берег міста, перенесли ремонт деформаційних швів на естакаді з боку Видубичів на 2022 рік.

Відомо, що на початку жовтня на естакаді Південного мосту з боку правого берега планувалося розпочати заміну деформаційних швів, проте шляховики не вийшли на ділянку, які мали намір перекрити. Комунальники заявили, що на прохання киян масштабний ремонт було перенесено, щоб не перекривати міст і не створювати величезних заторів.

Ще однією причиною стало погіршення погоди, про яке попередили синоптики. Самі роботи із заміни деформаційних швів перенесено на квітень 2022 року. Це необхідно для якісного виконання робіт. Для заміни швів буде розібрано половину естакади.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://do.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися