У КМДА розповіли, коли розпочнуться зимові канікули у школах

У столичній владі розповіли про початок зимових канікул у київських школах

У КМДА назвали дату початку зимових канікул у міських школах та розповіли про терміни їхньої тривалості. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондрієвський, повідомляє прес-служба Київської міської ради.

Відомо, що зимові канікули стартують 25 грудня і продовжаться до 9 січня включно. Чиновник наголосив, що причин для перенесення відпочинку дітей сьогодні немає. Він заявив, що в столиці вдалося становити хвилю коронавірусу і вийти з батьківщини жорсткого карантину. На сьогоднішній день усі міські школи працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, що напередодні новорічних свят центральну частину української столиці вже почали прикрашати гірляндами, які вже з'явилися на будівлі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що комунальні служби вже почали готувати Хрещатик до новорічних свят, розвішуючи гірлянди, прикраси та інші прикраси на фасаді КМДА. Такі гірлянди розвішують щороку, вони традиційно прикрашають дорогу над Хрещатиком, вулицю Богдана Хмельницького, Європейську площу та деякі будинки на Майдані. Включити освітлення заплановано на День Святого Миколая 19 грудня.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися