У Києві до кінця року змінили рух транспорту на Русанівці: подробиці

На столичній Русанівці до кінця 2021 року змінили рух громадського транспорту

У Дніпровському районі української столиці на Русанівці з 10 грудня до 30 грудня внесли зміни в рух громадського транспорту через капітальний ремонт вулиці Ентузіастів. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Київпастранс".

Відомо, що йдеться про зміну маршруту автобусів маршруту №48. На вулиці Ентузіастів прокладатимуть інженерні мережі. Рух буде організовано наступним маршрутом – метро "Лівобережна" – вулиця Окопної – Русанівська набережна – бульвар Русанівський – бульвар Шамо – вулиця Ентузіастів.

Нагадаємо, що "Київавтодор" повідомляє: дорожній рух через вулицю Ентузіастів на Русанівці частково перекрито через капітальні ремонтні роботи. Перший етап робіт включає оновлення дорожнього покриття на ділянці від бульвару Шамо до північної частини Русанівської набережної.

У "Київавтодорі" додали, що часткове обмеження руху передбачає організацію одностороннього руху автомобілів у напрямку станції метро "Лівобережна".

У проєкті виконання ремонтних робіт заявлено, що під час виконання планується не тільки оновлення дорожнього покриття на вул. Ентузіастів, а й капітальний ремонт магістралі районного значення Русанівки: загалом буде відремонтовано ділянку дороги завдовжки 2,7 км, а вартість робіт дорівнює 292 мільйонам гривень. На капремонт усієї ділянки піде 7 місяців.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Жанна

10 грудня 2021, 11:21

улица Раисы Окипной (названа в 1965 году), а не Окопной - это фамилия и она не переводится! Неучи и приезжие жлобы-журналисты - выучите наконец назнавания улиц города Киева. Раиса Окипная - актриса , участница киевского подполья, в 1942 году была казнена гестапо.

Вахо

10 грудня 2021, 09:57

Нет такой улицы Окопной, есть улица Раисы Окипной.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися