На Солом'янці триває капітальний ремонт відразу чотирьох об'єктів

На пішохідному мості у парку Відрадний було відремонтовано покриття мосту

У Солом'янському районі Києва триває капітальний ремонт одразу чотирьох об'єктів: пішохідного мосту у парку Відрадний, ротонди та алеї у парку Супутник, а також двох скверів. Про це розповіли на Facebook "Київзеленбуду".


Крім того, завершується піскоструминне очищення колон ротонди. Поряд із ротондою будуть встановлені лави та урни. Планується встановити 5 опор автономного освітлення.


picture


Під час капітального ремонту скверу на вул. Михайла Донця та просп. Відрадному було влаштовано основу під дитячий майданчик.


У сквері на перехресті вул. Михайла Донця та просп. Втішна була влаштована доріжка з ФЕМ, встановлені елементи на дитячому майданчику, буде укладено тактильну плитку.


На пішохідному мості у парку Відрадний було відремонтовано покриття мосту, встановлено огорожу. Оновлений міст підсвічуватиметься за допомогою антивандальної LED-стрічки.


Як писали "Коментарі", у Києві обрали підрядника для капітального ремонту кінотеатру "Київська Русь".


Замовником реконструкції кінотеатру "Київська Русь" є комунальне підприємство "Київкінофільм". Переможцем аукціону визнано товариство з обмеженою відповідальністю "Ж.О.К." Цей підрядник готовий виконати капітальний ремонт понад 287,7 мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися