Нові розв'язки та освітлення: траса Бориспіль-Маріуполь перетворилася на автобан (Фото)

На трасі Бориспіль-Маріуполь завершили чергову ділянку на кордоні Київської області

На трасі державного значення сполученням Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь завершив ремонт на черговій ділянці дороги, де зробили нове освітлення й облаштували розв'язки. Про це повідомили на Facebook-сторінці державної агенції "Укравтодор".

Відомо, що шляховики завершили капітальний ремонт ділянки траси, яка починається від кордону Київської та Черкаської областей та закінчується на повороті на Канів у селі Софіївка. Таким чином, тривалість поїздки з Києва до Черкас скоротилася в середньому на одну годину.

Також було облаштовано нове висвітлення на обході міста Золотоноша, було встановлено 110 нових опор зовнішнього висвітлення.

XdrNoINA81Iu6vrrUnjbrYFIb.jpg

Нагадаємо, що на трасі державного значення сполученням Київ-Луганськ-Ізварино планують побудувати нову ділянку за 5 мільярдів гривень. Йдеться про нову дорогу на Дніпропетровщині. Про це стало відомо з тендеру, опублікованого у системі державних закупівель "Prozorro".

Відомо, що ця ділянка з'єднає вулицю Кайдацький шлях у Дніпрі з трасою Київ-Луганськ-Ізварине. Департамент житлово-комунального господарства Дніпропетровської обладміністрації уклав договір із компанією "Автомагістраль-Південь", сума контракту складає 5,1 мільярда гривень.

Також будуть збудовані дві нові транспортні розв'язки: на вулиці Маяковського та на Криворізькому шосе, через проспект Свободи та промислову зону буде збудовано естакаду. Роботи планують закінчити до 1 листопада 2024 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися