Файєри на скляному мості: у Києві відбулася акція протесту на підтримку фігурантів справи Шеремета

Друзі та рідні підозрюваних у справі Шеремета вийшли на скляний міст із плакатом та фаєрами

20 липня 2016 року сталося гучне вбивство білоруського журналіста Павла Шеремета. Через 2,5 роки пошуків Національній поліції вдалося затримати фігурантів убивства. Ними виявилися військовий та волонтер Андрій Антоненко (за сумісництвом – рок-музикант Riffmaster), хірург дитячої лікарні Юлія Кущменко та військова Яна Дугар. У будинках підозрюваних було проведено обшуки, які нічого не дали.

Ніхто із затриманих своєї провини не визнає і кожен із них вважає, що справа була сфальшована. Крім того, від громадських активістів, спільноти ветеранів АТО, волонтерів та Міністерства у справах ветеранів надходять заяви про те, що всі троє до вбивства непричетні та надають докази своєї точки зору.

На даний момент Андрію Антоненку та Юлії Кузьменку було присуджено домашній арешт, а Яна Дугар знаходиться під особистим зобов'язанням. За словами рідних та адвокатів фігурантів справи, за минулі 2 роки слідством не було надано доказів їхньої причетності до злочину.

Як акція протесту сьогодні, рівно на 2 роки з моменту затримання, сім'ї, друзі та знайомі підозрюваних вийшли з акцією протесту на скляний міст із плакатом та фаєрами.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Укроп

13 грудня 2021, 16:24

Авакова уже нет, а дело на "киллеров" есть. Так кому так хочется отправить атовцев и волонтеров за решщтку?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися