У Києві планують озеленити аварійний міст Патона: подробиці

У столиці планують узимку провести озеленення аварійного мосту Патона

В українській столиці планують провести озеленення транспортної розв'язки мосту Патона, який перебуває в аварійному стані – на переправі висадять майже 500 кущів ялівцю. Про це стало відомо із тендеру на платформі державних закупівель "Prozorro".

Відомо, що аукціон запланований на 15 грудня, підрядник має висадити 487 кущів ялівцю. Оголошена вартість робіт становить 483 839 гривень, термін виконання – до 24 грудня 2021 року. Фахівці впевнені, що найкращим часом для посадки ялівцю є весна чи осінь.

Нагадаємо, що нещодавно з масивними комунальниками демонтували одну з опор на мосту Патона через Дніпро через аварійний стан конструкції та загрозу обвалу. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор".

Відомо, що роботи з демонтажу однієї з архітектурних колон міст Патона виконали через погіршення її технічного стану. За словами головного інженера "Київавтодору" Володимира Харченка, причиною стало погіршення технічного стану колони на лівому березі мосту Патона 14 листопада було виконано роботи з демонтажу колони, яка мала нахил та загрожувала падінням на проїзну частину. Усі декоративні фрагменти конструкції зберігаються для підприємства.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися