У Києві перекриватимуть рух через візит президентів Польщі та Литви

У столиці очікуються перекриття руху через візити президентів Польщі та Литви

В українській столиці наступного тижня очікується перекриття руху транспорту через візити президентів Польщі та Литви, які прибудуть для участі у саміті "Люблінського трикутника". Про візит повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму Twitter.

Відомо, що президент Польщі Анджей Дуда та президент Литви Гітанас Науседа прибудуть до столиці 20 грудня. Глави трьох держав вперше зустрінуться особисто у цьому форматі. Президенти обговорять ситуацію щодо безпеки у регіоні. Під час візиту іноземних гостей можливі перекриття руху транспорту у центрі столиці та Дарницькому районі.

Нагадаємо, що на столичному Південному мосту, який сполучає лівий і правий берег міста, перенесли ремонт деформаційних швів на естакаді з боку Видубичів на 2022 рік.

Відомо, що на початку жовтня на естакаді Південного мосту з боку правого берега планувалося розпочати заміну деформаційних швів, проте шляховики не вийшли на ділянку, які мали намір перекрити. Комунальники заявили, що на прохання киян масштабний ремонт було перенесено, щоб не перекривати міст і не створювати величезних заторів.

Ще однією причиною стало погіршення погоди, про яке попередили синоптики. Самі роботи із заміни деформаційних швів перенесено на квітень 2022 року. Це необхідно для якісного виконання робіт. Для заміни швів буде розібрано половину естакади.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися