Загроза провалу асфальту: у Києві перекрили бульвар Шевченка (Фото)

У столиці обмежили рух на бульварі Шевченка через загрозу провалу асфальту

У центральній частині української столиці частково обмежили рух на бульварі імені Тараса Шевченка через аварію водопроводу – існує загроза провалу проїжджої частини. Про це повідомили у прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що через повторний ризик обвалу дорожнього покриття на бульварі Шевченка перекрили рух транспорту. Повідомляється, що у водопроводі сталося падіння тиску, що спричинило аварійну ситуацію. Фахівці "Київводоканалу" змінюватимуть частину трубопроводу. Рух на бульварі Шевченка у напрямку Бессарабки перекритий, залежно від масштабів робіт можливе повне перекриття проїзду.

Нагадаємо, що дорожній рух через вулицю Ентузіастів на Русанівці частково перекрито через капітальні ремонтні роботи. Перший етап робіт включає оновлення дорожнього покриття на ділянці від бульвару Шамо до північної частини Русанівської набережної.

У "Київавтодорі" додали, що часткове обмеження руху передбачає організацію одностороннього руху автомобілів у напрямку станції метро "Лівобережна".

У проекті виконання ремонтних робіт заявлено, що під час виконання планується не тільки оновлення дорожнього покриття на вул. Ентузіастів, а й капітальний ремонт магістралі районного значення Русанівки: загалом буде відремонтовано ділянку дороги завдовжки 2,7 км, а вартість робіт дорівнює 292 мільйонам гривень. На капремонт усієї ділянки піде 7 місяців.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися