Сильний мороз та снігопад: синоптики дали прогноз погоди в Києві на Новий рік.

Синоптики дали прогноз погоди на новорічні та різдвяні свята

У столиці на новорічні та різдвяні свята очікується справжня зима – синоптики дали свій прогноз погоди та розповіли про те, що у Києві варто чекати снігу та сильного морозу. Про це стало відомо із прогнозу на сайті "Gismeteo".

Повідомляється, що 24 грудня перед Різдвом очікується погода без опадів, проте вдарить мороз від 6 до 12 градусів. На Різдво, 25 грудня, очікується невеликий сніг та мороз від 10 до 15 градусів. Між Різдвом та Новим роком також очікуються морози до -13 та невеликий сніг.

Вже 31 грудня прогнозується сніг та мороз від 8 до 12 градусів. Така сама погода триматиметься до Різдва 7 січня.

Нагадаємо, що на території Київської області 5 грудня зафіксували неймовірне природне явище під назвою кристалічна паморозь. Про це повідомили на Facebook-сторінці метеорологічної станції "Тетерів".

Відомо, що це природне явище є білим осадом, що складається з дрібних кристалів льоду. Така паморозі з'являється в основному вночі при безхмарному небі під час штилю або слабкого вітру, а також за наявності туману або серпанку. Коли вона осідає на деревах, має вигляд пухнастих гірлянд, які легко обсипаються при струшуванні.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися