У Київській області злетять тарифи на газ: скільки доведеться платити

У Київській області після Нового року очікується зростання цін на газопостачання

На території Київської області після Нового року очікується зростання тарифів на блакитне паливо – йдеться про подорожчання розподілу газу. Про це стало відомо із повідомлення Національної комісії, яка здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Відомо, що комісія заздалегідь підбадьорила підвищення тарифу з 1 січня 2021 року. Проект ухвали був офіційно оприлюднений. Підвищення тарифів торкнеться користувачів 28 газорозподільних компаній. Київоблгаз підвищуватиме тариф з 1,45 до 1,46 грн за кубічний метро. Ціна вказана без урахування ПДВ.

Нагадаємо, що cтолична влада затвердила нові тарифи на опалення та гарячу воду для населення міста на опалювальний сезон 2021-2022 років. Про це стало відомо із відповідного розпорядження, яке опубліковано на сайті Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що на сьогодні, згідно з документом, тарифи на опалення у Києві складаються з 1654,41 гривні за 1 Гкал із ПДВ. Ідентичний тариф діяв у столиці та минулого опалювального сезону.

Тариф на гарячу воду в цьому опалювальному сезоні становитиме 97,89 гривні за один кубометр з ПДВ. Після закінчення опалювального сезону гаряча вода коштуватиме 119,83 гривні за кубометр із ПДВ, що дорожче на 22%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://www.nerc.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися