Від Оболоні до Троєщини: у Києві планують збудувати новий міст через Дніпро

У столиці планують збудувати нову переправу через Дніпро між Оболонню та Троєщиною

В українській столиці планують звести новий мостовий перехід через Дніпро між Окружною дорогою та Троєщиною. Про це стало відомо із листа міністра інфраструктури Олександра Кубракова до Кабінету міністрів України.

Відомо, що державне агентство Укравтодор повідомило, що в столиці необхідно побудувати новий тунельний автодорожній перехід від вулиці Богатирської на Оболоні до вулиці Оноре де Бальзака на Тріщині. Міністр повідомив прем'єра Дениса Шмигаля, що транспортна мережа Києва сильно перевантажена, а тому будівництво нових мостів через Дніпро може розвантажити місто.

Нагадаємо, що нещодавно столичнi комунальники демонтували одну з опор на мосту Патона через Дніпро через аварійний стан конструкції та загрозу обвалу. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор".

Відомо, що роботи з демонтажу однієї з архітектурних колон міст Патона виконали через погіршення її технічного стану. За словами головного інженера "Київавтодору" Володимира Харченка, причиною стало погіршення технічного стану колони на лівому березі мосту Патона 14 листопада було виконано роботи з демонтажу колони, яка мала нахил та загрожувала падінням на проїзну частину. Усі декоративні фрагменти конструкції зберігаються для підприємства.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владислав

16 грудня 2021, 19:55

Может нужно сначала достроить тот что начали строить, а потом уже бюджет пилить с новыми силами. А то пилят, пилят,а сделать нечего не могут

Kompozitor

16 грудня 2021, 16:57

Улыбнуло. ГИПЕРЛУП 3.0

Александр

16 грудня 2021, 14:09

Ничё се , прям Америку открыли ... По этому несуществуещиму мосту мы уже лет 20 должны ездить!

Светлана

16 грудня 2021, 10:32

Неужели заметили, что пора строить именно в том направлении! Сейчас по Северному мосту непрерывно едут колонны фур, большегрузов и самосвалов! Долго ли простоит так мост? Новый мост можно построить за 2-3 года (моно и быстрее, как это делают другие страны!) и разгрузить Киев!

Вася

16 грудня 2021, 10:27

А ведь когда-то было: "два мостоотряда... два пиджака... два... украли, все украли.

Валентин Петрович

16 грудня 2021, 10:23

до вулиці Оноре де Бальзака на Тріщині. Що ви пишете?! Візьміть мене позаштатним копі-райтером.

прохожий

16 грудня 2021, 10:19

Хоть рассмешили, тут эти мосты рушатся, один вообще не могут достроить, так увлеклись воровством. Новые мосты будут новым прикрытием для нового воровства - не более.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися