Зокрема Peugeot і Suzuki. Київська поліція отримала нові авто

21 транспортний засіб поповнив автопарк столичного главку.

Поліція Києва отримала нові автомобілі. Про це повідомили в столичній поліції на Фейбсук. Так, підрозділи поповнились автомобілями Suzuki cx 4, Citroёn C-Elysée, Citroen Jumpy, Peugeot 301 та Renault Duster.

Начальник поліції Києва Іван Вигівський урочисто вручив поліцейським ключі від службових автівок. 21 транспортний засіб поповнив автопарк столичного главку.

picture

Зазначається, що більшість автівок призначені для реагування на виїзди слідчих та оперативників, а також спецпризначенців.

"Отримані автомобілі відповідають усім європейським стандартам. Завдяки збільшенню автопарку поліцейські швидше та якісніше зможуть реагувати на повідомлення про правопорушення, протидіяти вуличній злочинності. Це дозволить наблизити поліцію до населення та ефективно забезпечувати безпеку мешканців усіх районів Києва", - сказав Вигівський.

Як писали "Коментарі", на проспекті Соборності у Києві сталася ДТП: поліцейський службовий автомобіль влетів ззаду до цивільного Huyndai Sonata. Результатом цієї аварії стало пошкодження задньої частини Huyndai та передньої частини поліцейського Prius. Повідомляється, що постраждалих немає - водії відбулися легким переляком.


 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися