У Києві відкрився перший автономний магазин

У Києві відкрився перший магазин, в якому покупці купуватимуть товари самостійно за допомогою каси самообслуговування

У Києві на вулиці Регенераторній, 4 на території ЖК Комфорт Таун відкрився перший автономний магазин Ашан. Площа магазину відносно невелика, становить 45 квадратних метрів, а головною його перевагою є відсутність черг і довгого розрахунку на касах.

Представники ритейлера зробили повідомлення про те, що ця точка Ашан стала другою на території даного мікрорайону. Рішення про відкриття магазину було прийнято на основі того факту, що перша точка Ашан тут має великий попит: це означає, що таким чином можна значно посилити позицію мережі в даному мікрорайоні.

Також компанія пояснила, що ЖК Комфорт Таун був обраний не випадково: тут більша частина жителів - молоді та прогресивні кияни та гості столиці, яким набагато комфортніше купувати продукти та предмети для побуту швидко та безконтактно, щоб не витрачати той час, який так важливий сучасним людям. Також молоді люди віддають перевагу диджиталізації на кожному розі, що їм і дарує магазин.

Ще один момент, важливий для людей, які проживають у даному мікрорайоні – магазин працює щодня та цілодобово, а асортимент його складається з більш ніж тисячі товарів з різних категорій.

Отже, для того, щоб потрапити в магазин і купити все, що потрібно, покупець повинен мати програму "Ашан" на своєму смартфоні. Далі у програмі можна отримати спеціальний QR-код, який виступає в ролі ключа магазину. Після того, як магазин відкриється, можна купувати самостійно, скануючи штрих-коди товарів, після чого необхідно оплатити все на касі самообслуговування.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що в одному з київських магазинів спалахнув скандал через одноразові пластикові пакети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ВАСИЛИЙ

18 грудня 2021, 07:18

в 2027 году антихрист себя проявит. Сейчас только открываются места, где без печати антихриста ничего не купишь. Это первая ласточка, через пару лет таких магазинов будет уже тьма...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися