У Києві стартує благодійна акція "Зігрій серце солдата"

Киян закликають долучитися до допомоги українським бійцям

У Києві розпочинають благодійну акцію щодо збору допомоги українським військовим, які захищають Україну від російської агресії в зоні бойових дій на Донбасі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Дарницької районної державної адміністрації.

Киян запрошують долучитись до акції "Зігрій серце солдата" по збору гуманітарної допомоги у вигляді кави та чаю. "Потреби бійців, як і в будь-кого з нас – елементарні та звичні для кожного. Їм потрібно все, починаючи від шкарпеток, вологих серветок, смачного печива, закінчуючи медичними препаратами та індивідуальними засобами захисту", — йдеться в повідомленні Дарницької РДА.

Цього разу волонтери збирають каву або чай, які зігріють українських захисників на Донбасі. Гуманітарну допомогу прийматимуть у приміщенні Ради волонтерів при Дарницькій райдержадміністрації на вулиці Кошиця, 11. Вхід знаходиться праворуч від центрального входу. Волонтери зустрічатимуть усіх охочих допомогти по будням з 10:00 до 17:00. Благодійна акція "Зігрій серце солдата" стартує з 20 грудня та триватиме до 21 січня 2022 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві виділили грошову допомогу ветеранам бойових дій на Донбасі.

Нагадаємо, у Києві з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України родинам учасників Революції Гідності та АТО/ООС виділили матеріальну допомогу від Київської міської влади. Виплати отримають 31 623 київські сім’ї.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Западинская В,К,

8 грудня 2022, 10:31

Вяжу носки., шарфы, шапки, варежки. Хочу помочь солдатам на фронте: "Согрей"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися