У Києві на ВДНГ оновили знамениту скульптуру із ведмедями (Фото)

У столиці оновили знамениту скульптуру із ведмедями на території ВДНГ

У Голосіївському районі української столиці на території Національного Експоцентру (ВДНГ) зателефонували знамениту скульптуру з ведмедями. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний директор ВДНГ Євген Мушкін.

Відомо, що скульптура стояла у жалюгідному стані кілька років, проте тепер відомих ведмедів у лісі на ВДНГ відновили. Роботи було завершено кілька днів тому. Майстри цілий місяць працювали над оновленням структури.

Нагадаємо, що проти Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") завершили демонтаж незаконних тимчасових споруд. Про це повідомили у Київській державній міській адміністрації (КМДА).

За словами першого заступника голови КМДА Олексія Кулеби, на проспекті Академіка Глушкова прибрали понад сорок МАФів. Замість цих торгових споруд, які були розміщені без дозвільних документів, столична влада планує виконати благоустрій території, висадити дерева та облаштувати громадський простір.

У мерії Києва зазначили, що на території ВДНГ завжди багатолюдно, бо ця локація — одна з улюблених зон відпочинку киян та гостей столиці. Крім того, це туристична точка у столиці. Від незаконних МАФів проспект Академіка Глушкова звільняли три дні.

Наразі комунальники зачищають територію від будівельного сміття, щоб розпочати облаштування газону. Після цього розроблять план благоустрою та облаштують нову зону відпочинку. Демонтовані споруди вивезли до комунальних штрафних майданчиків. Перед демонтажем підприємці мали змогу забрати свій товар та інше майно, додали у мерії Києва.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися