У київському метро помітили військового із м'якими іграшками (Фото)

У столичному метрополітені помітили військового з м'якими іграшками

У київському метрополітені користувачі соцмереж помітили військового Збройних сил України, який вухав із великими м'якими іграшками. Про це повідомили у Facebook-спільноті "Los Solomas. Солом'янський район".

Відомо, що військовий їхав із двома великими м'якими іграшками в руках і зворушив цим користувачів соцмереж. "Чись дитина долежалася свого "Святого Миколая". Дякую за мирне небо", – підписали фото.

Нагадаємо, що у Києві на Подільському мосту ведуться будівельні роботи зі зведення лінії метро на Троєщину. Як змінюється під час будівництва споруду з висоти пташиного польоту, показав блогер Сергій Мухлинін.

Автор кадрів показав частину Подільського мосту, де видно зміни. Огляд будівлі починається з лівого берега Києва над опорами мосту від Райдужного масиву через залізницю вздовж будівництва. На цій ділянці жодних змін немає, зазначив блогер. Далі автор відео показав Русанівські сади. Тут росте насип і працює спецтехніка.

На 26-й опорі будують тунелі метро на Троєщині. На відео можна подивитися, як зростає кількість встановлених кілець і просувається споруда монолітних тунелів. Можна також заглянути всередину тунелів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися