Через негоду обмежили в’їзд вантажівок до Києва

Водіїв попередили у столичній мерії

У Києві через погіршення погоди та снігопад тимчасово обмежать в’їзд великогабаритного транспорту до столиці. Про таке рішення Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій попередили водіїв у мерії Києва, передають "Коментарі".

Обмеження в’їзду до столиці великогабаритного транспорту діятиме із 17:00 до 22:00, а також із 07:00 до 10:00. Водіїв вантажних автомобілів просять врахувати цю інформацію та заздалегідь планувати маршрути. Обмеження вводять, щоб мінімізувати затори на дорогах та забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

За даними мерії Києва, для вантажного транспорту такі обмеження діятимуть до покращення погоди. Про їхнє зняття влада обіцяє поінформувати окремо. Окрім того, попередили й водіїв легкових автомобілів. В разі паркування на узбіччах доріг у заборонених містах, автомобілі, які заважатимуть роботі спецтехніки, будуть евакуйовані.

Від початку опадів у Києві наслідки негоди долали близько п’яти тисяч комунальників та понад 600 одиниць спецтехніки. На обробку вулиць та доріг використали майже три тисячі тон піщано-соляної суміші.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що одразу після початку снігопаду на вулиці столиці вийшло близько трьохсот одиниць спецтехніки. Спецтехніка "Київавтодору" та працівники профільних комунальних підприємств під час снігопадів працюватимуть цілодобово. За роботою снігоприбиральної техніки можна стежити на інтерактивній карті.

Нагадаємо, в українській столиці очікуються сильні опади у вигляді снігу та морози з температурою до 9 градусів нижче за нуль. Сьогодні у Києві синоптики прогнозують сніг у денний та нічний час доби, температура повітря коливатиметься від 7 до 9 градусів морозу. Також очікуються пориви північно-західного вітру зі швидкістю 7-12 м/с.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися