У Києві продовжують будівництво Дарницького мосту: що вже зроблено (Фото)

У столиці продовжуються роботи з будівництва розв'язки на Дарницькому мості

На лівому березі української столиці продовжуються роботи з будівництва розв'язки та з'їздів із Дарницького мосту, які планується закінчити до кінця 2022 року. Про це повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури України.

Відомо, що під час роботи на розв'язці пробурили та забетонували половину паль, які необхідні для будівництва з'їздів. Зазначається, що роботи йдуть цілодобово і мають бути завершені до кінця 2022 року. На об'єкті працюють 110 спеціалістів та 50 одиниць спецтехніки.

Проект передбачає будівництво двох з'їздів на Дніпровську набережну у бік проспекту Бажана та мосту Патона, а також заїзду на міст із боку проспекту Бажана.

Нагадаємо, що влада столиці планує за три роки повністю добудувати Подільсько-Воскресенський міст, який з'єднає Поділ та лівобережну Троєщину. Кінцевим терміном закінчення робіт відзначається кінець 2024 року. Про це повідомляє видання " Depo ".

Відомо, що у 2021 році Подільсько-Воскреський міст запущено не буде. Переправу, яка будує вже понад 20 мільярдів гривень, буде повністю закінчено лише наприкінці 2024 року. Наступного року в цей інфраструктурний проект вкладуть майже 390 мільйонів гривень із міського бюджету та 548 мільйонів із державного. Тільки за останній рік Подільський міст зріс у ціні на 8,7 мільярда гривень, у проекті бюджету на 2022 рік зазначається, що за рік готовність переправи до запуску становитиме лише 54%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Михаил

23 грудня 2021, 16:03

Хорошо бы ещё и ямы на мосту подлатать, а то до весны дыры будут. Ну как так, все же видят. Ремонт копеечный, а создаёт аварийную опасность!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися