Коли варто чекати потепління у Києві: синоптики дали прогноз

Синоптики спрогнозували, коли варто чекати на потепління в столиці

В українській столиці останні кілька днів спостерігається різке зниження температури, морози сягають позначки –16 градусів. Синоптики розповіли, коли у Києві варто чекати на потепління. Про це стало відомо із прогнозу на офіційному сайті Українського гідрометцентру.

Згідно з прогнозом синоптиків, температура повітря в столиці почне підніматися вгору вже 24 грудня, коли вдень стовпчик термометра коливатиметься від 1 до 1 градуса тепла. Така сама температура очікується і на Різдво, 25 грудня. У наступні дні знову трохи похолодає, але несуттєво — 26 та 27 грудня максимальна денна температура сягатиме 4 градусів морозу.

Нагадаємо, що у столиці на новорічні та різдвяні свята очікується справжня зима – синоптики дали свій прогноз погоди та розповіли про те, що у Києві варто чекати снігу та сильного морозу. Про це стало відомо із прогнозу на сайті "Gismeteo".

Повідомляється, що 24 грудня перед Різдвом очікується погода без опадів, проте вдарить мороз від 6 до 12 градусів. На Різдво, 25 грудня, очікується невеликий сніг та мороз від 10 до 15 градусів. Між Різдвом та Новим роком також очікуються морози до -13 та невеликий сніг.

Вже 31 грудня прогнозується сніг та мороз від 8 до 12 градусів. Така сама погода триматиметься до Різдва, 7 січня.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://meteo.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися