"Укрзалізниця" відновила рейс з Києва до Запоріжжя

Залізничне сполучення в Україні потроху відновлюється

Карантинні обмеження, які вводилися на час епідемії, поступово слабшають. Відновлюється пасажирські авіа та залізничні перевезення. Так, "Укрзалізниця" з 19 серпня відновить курсування поїзда №71 / 72 Київ - Запоріжжя Про це повідомили в пресслужбі УЗ. Рішення про відновлення пасажирського сполучення між містами приймають регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У свій перший рейс після перерви поїзд відправиться із Запоріжжя 19 серпня, з Києва - 20 серпня і буде курсувати через день.

"Квитки скоро можна буде придбати через офіційний сайт компанії та в залізничних касах", - йдеться в повідомленні.

У компанії нагадали, що всі поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку до і після рейсу, також посилили обробку постільної білизни під час прання. Для того, щоб потрапити в вагон, пасажири зобов'язані мати захисну маску і пройти контроль температури. У зв'язку із заходами безпеки, пасажирам найкраще якомога менше пересуватися по вагонах.

Як повідомляв портал "Коментарі", пасажири поїзда "Укрзалізниці", який прямував з Херсона в Тернопіль, влаштували справжній бунт, коли провідники повідомили, що через нові обмежувальних заходів з карантину зупинка в обласному західному центрі не передбачена.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися