Куди звертатися у Києві, якщо немає опалення

У КМДА розповіли, куди звертатися, якщо у столиці немає опалення

У Київській міській державній адміністрації розповіли, куди варто звертатися до мешканців української столиці, якщо батареї у квартирі холодні. Про це стало відомо із відповіді на інформаційний запит телеканалу "Київ".

Відомо, що згідно з діючими санітарними нормами, достатня температура повітря у жилицях киян має бути не нижчою за 18 градусів, а в ігрових кімнатах — у районі 20 градусів. У разі меншої температури клієнт має право написати скаргу. Звертатись потрібно безпосередньо до компанії, яка надає послуги теплопостачання.

Заміряти температуру потрібно із закритими вікнами та дверима, також слід враховувати стан житла та можливе незаконне перепланування квартир, яке може призвести до порушення температурного балансу.

Нагадаємо, що cтолична влада затвердила нові тарифи на опалення та гарячу воду для населення міста на опалювальний сезон 2021-2022 років. Про це стало відомо із відповідного розпорядження, яке опубліковано на сайті Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що на сьогодні, згідно з документом, тарифи на опалення у Києві складаються з 1654,41 гривні за 1 Гкал із ПДВ. Ідентичний тариф діяв у столиці та минулого опалювального сезону.

Тариф на гарячу воду в цьому опалювальному сезоні становитиме 97,89 гривні за один кубометр з ПДВ. Після закінчення опалювального сезону гаряча вода коштуватиме 119,83 гривні за кубометр із ПДВ, що дорожче на 22%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: kyiv.media/news/kudy-kyyanam-zvertatysya-yakshho-v-kvartyri-holodni-batareyi-detalna-instrukcziya


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Михаил

24 грудня 2021, 14:04

Автор статьи просто капитан очевидность...

cth

24 грудня 2021, 09:41

В Австрію !!! Там Кличко відпочиває

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися