З Троєщини на Позняки: новий маршрут громадського транспорту

Новий автобусний маршрут з'єднає два масиви на Лівому березі

У Києві з'являються нові маршрути громадського транспорту. Ми недавно повідомляли читачам про маршрут 79, який з'єднає станцію "Лісова" з вулицею Бальзака. Тепер же новий автобусний маршрут пройде від Троєщини до Позняків. Про це повідомили в пресслужба Шевченківської РДА.

Новий маршрут отримав номер 511, його автобуси будуть їздити від вулиці Милославської до станції метро "Позняки". Схема руху така: вул. Милославська - вул. Закревського - Керченська площа - б-р Перова - просп. Визволителів - вул. Будівельників - б-р Верховної Ради - просп. Миру - Дарницька площа - Харківське шосе - вул. Тростянецька - вул. Ахматової - вул. Драгоманова - просп. Григоренко - вул. Бажана - ст. м. "Позняки".

У конкурсі на користування маршрутом перемогло приватне підприємство "Універсал-Транс", яке вже обслуговує в Києві маршрутки №№ 171, 183, 191, 198, 227, 401, 402, 407, 416, 459, 487, 509, 517, 526, 528, 550, 580, 590 і 598.

Нагадаємо, що раніше в столиці вже був маршрут з Троєщини на Позняки, але його закрили. Після цього прямого транспортного сполучення між масивами не було - городянам доводилося добирати з пересадками.

Як повідомляв портал "Коментарі", проїзд в столичних маршрутках може подорожчати. Цього домагаються київські маршрутники, які з відповідним проханням підняти тариф на проїзд звернулися до мера Віталію Кличку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися