29 грудня у Києві не буде тестового включення тривожних сирен

Рішення про тестове включення тривожних сирен, яке було заплановано на 29 грудня, було скасовано

Департамент муніципальної безпеки зробив повідомлення про те, що тестового включення тривожних сирен 29 грудня не буде. Департамент також уточнив, що остаточну дату тестового включення повідомлять одразу ж, коли буде ухвалено рішення, а мешканців попередять про це наперед.

Повідомлення про майбутнє тестове включення тривожних сирен буде розміщено на офіційних сайтах Київської міської державної адміністрації та ДМБ. Також повідомлення пролунає по радіо, на телебаченні та буде розміщено на кожному інформаційному стенді по всьому Києву. Жителі та гості столиці отримають нагадування про те, що не варто впадати в паніку через гучні звуки і головне потрібно зберігати спокій, оскільки ці включення ні про що не говорять, вони потрібні виключно для перевірки роботи столичних систем оповіщення.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, коли, навіщо і чому планувалися тестові включення систем оповіщення про тривогу у Києві. Вся справа у постійних відомостях та публікаціях про можливу загрозу того, що станеться повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Також київська влада нагадала про те, де в Києві є бомбосховища та укриття на випадок, якщо раптом вторгнення таки розпочнеться.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися