Президент передав готель "Україна" до управління Міністерства інфраструктури

Володимир Зеленський вже підписав та видав указ про передачу готелю "Україна" (Майдан Незалежності) в управління Міністерства інфраструктури

Указу, який має на увазі передачу готелю Міністерству інфраструктури, було опубліковано на офіційному сайті президента України. Відомо також, що указ набув чинності з дня його опублікування. Передача готелю з управління Держуправління справами в управління Міністерства інфраструктури.

Крім того, 13 грудня головою Офісу президента Андрієм Єрмаком було заявлено , що готель "Україна" буде куплений катарськими інвесторами. Крім передачі готелю, меморандум, про який говорив Єрмак, передбачав запровадження Університету гостинності в Україні з метою зміцнення ділових та партнерських взаємин між Катаром та Україною. Також запровадження цього університету допоможе розвинути українську туристичну галузь та готельну культуру.

Важливо уточнити, що ще у червні поточного року Зеленський стверджував, що готель "Україна" буде виключено зі сфери управління Державного управління справами. Також президент доповнив свою думку висловом щодо активів, які необхідно приватизувати та дати приватним інвесторам можливість перетворити їх на прибуткові об'єкти.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що у Києві пам'ятник архітектури намагаються захистити через суд.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися