Київська міська електричка зупинила рух: подробиці

У столиці тимчасово зупинили рух київської міської електрички

В українській столиці 30 грудня тимчасово скасували низку рейсів київської міської електрички – причиною стали технічні неполадки. Про це повідомили у прес-службі комунального підприємства КМДА "Київпастранс".

Відомо, що сьогодні скасовується курсування рейсів міської електрички за номерами 7307, 7308, 7315 та 7316 з технічних причин. Про відновлення руху буде повідомлено пізніше. Транспортники вибачилися за тимчасові проблеми та неполадки.

Нагадаємо, що на території Київської області запустили нову швидкісну приміську електричку сполученням Київ-Васильків - вона починає курсувати з 29 грудня. Про це повідомили у прес-службі державної компанії "Укрзалізниця".

Відомо, що потяги прямуватимуть до самого центру Василькова, для запуску електрички було модернізовано залізничні колії. Було встановлено нові опори та електрифіковано колії на ділянці довжиною 11 кілометрів. Запуск поїзда відбувся у рамках проекту Kyiv City Express.

Між столицею та Васильковим щодня курсуватимуть 18 електропоїздів, ранкові потяги доїжджатимуть до столиці за 37 хвилин.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися