До Києва відправлять баржу з кавунами

У столиці привезуть 300 тонн кавунів з Херсона

До столиці по Дніпру відправлять 300 тонн херсонських кавунів. Їх навантаження на річкове судна пройде на вантажному причалі "Голопристанська". Вже на наступному тижні кавуни вивантажать на перевантажувальному терміналі ТОВ СП "Нібулон" в Переяславі, звідки ягоди відправлять у торгові мережі столиці. Дорогу назад баржа виконає вже з іншим вантажем - вона повезе зерно. Про це передає "Вечірній Київ".

"Четвертий рік поспіль "Нібулон"власним флотом відправляє смачні херсонські кавуни в столицю. У закритому судні по воді, на якій немає ям та вибоїн, обережно і строго за графіком неушкоджений товар доставляють в порт призначення. Там так само піддони з контейнерами розвантажують краном і відразу завантажують в рефрижератори. За кілька годин ці кавуни вже в торговому залі радують покупців", уточнили в компанії "Нібулон".

Відзначається, що водний шлях доставки овочів і фруктів з півдня України на північ значно зменшує їх втрати та допомагає в розширенні ринків збуту сезонної продукції.

Як повідомляв портал "Коментарі", ціни на кавуни в Україні стали знижуватися на початку поточного тижня. У південних областях нашої країни виробники пропонують оптові партії кавунів за ціною від 2,50 грн / кг до 4,50 грн / кг). Вартість залежить від сорту та якості продукції. Разом з тим ще тиждень тому ціни були на рівні 2,70-5 грн / кг.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися